Kerstkaarten Versturen

Geen stress en bestel je kerstkaarten dit jaar optijd. Maak een ansichtkaart voor nog geen €0,75.

bekijk alle kerstkaarten

Kerstgroeten

Wat zet je nou eigenlijk op je kerstkaart? Wanneer je de kaarten zelf gaat maken zou je zelf verschillende kerstgroeten op je kaart kunnen zetten. Mocht je kerstkaarten in de winkel kopen zijn deze vaak al bedrukt met een kerstgroet. Er worden meestal standaard zinnen gebruikt voor de kerstgroet. We hebben een paar leuke zinnen voor op de kerstkaarten op een rij gezet.

Kerstkaarten

- Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
- Merry christmas and a happy new year
- Vrolijk kerstfeest en een gelukkig 2014
- Fijne feestdagen en een knallend nieuwjaar
- Samen op weg naar 2014
- Veel geluk in Tweeduizendveertien
- Prettige kerstdagen en een ijzersterk 2014
- Prettige feestdagen
- Happy 2014
- Een gezond 2014
- Fijne feestdagen en een fantastisch 2014
- Fijne feestdagen en een gezond 2014 gewenst
- Veel liefde, geluk en een goede gezondheid in 2014

Teksten voor in de binnenkant van de kaart is vaak wat moeilijker. Vooral als het gaat om kaarten die al aan de buitenkant bedrukt zijn. Vaak is het dan ook al wel voldoende wanneer je de namen van de afzender erop zet. Maar je kan er ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap op de binnenkant van de kaart schrijven. Deze boodschap hoeft niet voor iedere ontvanger het zelfde te zijn.
Bijvoorbeeld bij een aantal personen die voor jou belangrijk zijn. Je zou dan een verhaaltje kunnen schrijven over het afgelopen jaar, en de goede voornemens voor het aankomende jaar. Maar denk ook aan een persoonlijke groet of gelukwens. Stel je voor dat de ontvanger van de kaart een heel moeilijk jaar achter de rug heeft, dan zou jij op de kaart kunnen zetten dat je diegene dit jaar heel veel goeds wenst en dat je aan diegene denkt etc. Je zou ook op je kaart kunnen zetten “Heel veel liefde en alle goeds voor 2014”. Je kan de boodschap zelf zo persoonlijk maken als je wilt.

Beoordeel dit artikel


Submit your review
* Required Field